Vuoden positiivisin raahelainen

VUODEN 2024 POSITIIVISIMMAN RAAHELAISEN ETSINTÄ ALKAA KEVÄÄLLÄ 2024

 

Positiivisuus voi ilmentyä eri tavoin; jollain on esimerkiksi vahva sisu, toinen on aina auttavainen ja kolmas erinomainen innostamaan muut mukaan. Tämä otetaan huomioon myös tämän vuoden palkinnon saajan valinnassa. Tämä on oiva keino muistuttaa myönteisen elämänasenteen merkityksestä. Kilpailun voittaja voi muistuttaa siitä, kuinka positiivisuus auttaa selviämään haasteellisistakin elämäntilanteista tai miten positiivisuus voi näyttäytyä voimavarana ylipäätään ihmisten elämässä.

Vuoden Positiivisin Suomalainen on valittu vuodesta 1993 ja nuorkauppakamarit ovat valinneet paikallisen
positiivisimman henkilön tai tahon vuodesta 2004. Raahessa valittiin ensimmäisen kerran Vuoden Positiivisin Raahelainen 3.7.2021 ja sen voitti Raahen Kenkä-Casan yrittäjä Soili Vanhatalo. Vuoden 2022 Positiivisin Raahelainen oli Jouni Leinonen ja vuoden 2023 Positiivisin Raahelainen on Arsi Rantamäki.

 

KRITEERIT

 

Vuoden Positiivisin Raahelainen on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaan ei ole väliä, myös on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi toimia esikuvana meille muille, koska:

 

• hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta
• hänen saavutuksensa ovat merkittäviä
• hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen
• hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa
• hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin

 

Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Kuka mielestäsi ansaitsee tunnustuksen?
Ilmianna sopiva henkilö ja pistä halutessasi mukaan pienet perustelut.